Projekt

Details

The location of the dwelling and care center is characterized by the proximity of the town center and the floodplain of the area of Laanbaches, in Austria. The L-shaped building creates bright, light-filled areas and each room has a wide covered wooden terrace, that acts as a transition area to the exterior space. In the center of the building is located a large two-story collective living room.

In a second phase of construction, the number of rooms can be doubled, when necessary. The whole building has in consideration the ecological aspects of the construction in wood.

Auf Facebook teilen

    Status

  • realisiert

    Typ

  • Wohnbau

    Wettbewerb

  • geladener Wettbewerb, 1. Platz

    Team

  • Alfred Bramberger
  • Iryna Gasyanets
  • DI Harald Sauer
  • DI Sven Kremer
  • DI Birte Böer

    Abbildungen

  • Ansicht © Helmut Tezak (Nr. 1)
  • Übersicht © Helmut Tezak (Nr. 2)
  • Hof © Helmut Tezak (Nr. 3)